Imprint og personvern

Imprint:

Andakt Forlag er et varemerke for: SIA OmniScriptum Publishing

Business address:
Brivibas gatve 197, LV-1039, Riga,
Latvia, European Union

Faks: +371 68620455
E-post: info@omniscriptum.com

Selskapsregister / nummer: 40203102774
VAT Number: LV 40203102774

Managing Directors: Liviu Oboroc (CEO), Dr. Wolfgang Philipp Müller, Ieva Konstantinova

This impressum also applies to:
https://www.facebook.com/OmniScriptum
https://twitter.com/OmniScriptum
https://plus.google.com/+Omniscriptum.

Nettside laget av:
SIA OmniScriptum Publishing,
Brivibas gatve 197, LV-1039, Riga,
Latvia, European Union

Juridisk erklæring

All informasjon som er tilgjengelig på nettsteder til SIA OmniScriptum Publishing blir overvåket stadig. Uansett, midlertidige endringer og feil kan ikke utelukkes. På grunn av dette gir SIA OmniScriptum Publishing ingen garanti og tar ingen ansvar for aktualiteten, fullstendigheten og nøyaktigheten av informasjon. SIA OmniScriptum Publishing har overhodet ingen innflytelse på nåværende eller fremtidige designet eller innholdet av nettsteder til tredjeparter som er referert til, direkte eller indirekte (f.eks. via lenker). Derfor distanserer SIA OmniScriptum Publishing seg uttrykkelig fra alt inhold på lenkede sider. Det hele ansvaret for informasjon på lenkede sider ligger hos leverandøren av innholdet på de nettstedene som lenkene refererer til. SIA OmniScriptum Publishing kan ikke anses som ansvarlig for all slik innhold.

Personvern

SIA OmniScriptum Publishing forstår at lover om databeskyttelse må følges. Dette er for å informere om deg om hva vi gjør til å beskytte dine rettigheter. Det følgende anses som personlig informasjon: a) all informasjon som du oppgir når du fyller ut våre skjemaer f.eks. e-postadresse, detaljer om fakturaer og bestillinger, postadresse eller betalingsinformasjon b) all data som hentes inn som resultat av autentisering og sporingslogg. Ved å bruke vår nettside samtykker du til at disse personlige opplysninger blir samlet og lagret i våre databaser. Vi tar rimelige forholdsregler for å beskytte din personlig informasjon. SIA OmniScriptum Publishing bruker din informasjon for å gi deg de produkter og varer som du bestiller fra oss. Ved å bestille noen produkt eller tjeneste fra SIA OmniScriptum Publishing gir du din samtykke til at SIA OmniScriptum Publishing kan bruke e-postadressen din på de ovennevnte måter. Autentisering of sporingslogg brukes for å lage statistikk om brukere. Det er informasjon som ikke kan knyttes tilbake til brukerens identitet. SIA OmniScriptum Publishing beholder retten til å la tredjeparter analysere disse logg og databaser. Også her alt mulig gjøres for å beskytte din informasjon.

Dersom du har noen ytterligere spørsmål angående personvern, vennligst ta kontakt med vår ansvarlig om datasikkerhet.

E-post: datenschutz[krøllalfa]omniscriptum.com

Personvern på Piwik

SIA OmniScriptum Publishing bruker på Piwik på sine nettsteder. Det er en programvare som er tilgjengelig på http://piwik.org/ og som er basert på åpen kildekode (GPL lisens) og brukes til analyse og overvåking av nettverkstrafikk. Piwik bruker informasjonskapsler (cookies) – små tekstfiler som lagres på maskinen din og blir brukt til å analysere hvordan nettsiden brukes.

Informasjon om hvordan du bruker nettsiden (inkludert IP adressen) er generert av informasjonskapsler og sendt til vår hosting leverandør i Tyskland og lagret for analyse. Det betyr at vi bruker den informasjon til å vurdere bruk av nettsiden og lage rapporter om den.

Vi kan ikke knytte den informasjon tilbake til identiteter av enkelte brukere eller dele den med tredjeparter.

Hvis du vil kan du endre innstillinger slik at nettleseren avviser informasjonskapsler (cookies), men i et slik tilfelle kan det skje at du vil ikke være i stand til å logge på eller bruke noen funksjoner på nettsider som er avhengige av informasjonskapsler.

Personvern på Facebook

Vår nettside bruker programtillegg (plugins) fra det sosiale nettverket Facebook, som er drevet av Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. De er markert med logoen til Facebook eller med ord “Facebook social plugin”.

Når du besøker en av våre nettsider som inneholder en Facebook programtillegg kobler nettleseren seg direkte til servere til Facebook. Innholdet fra Facebook blir overført direkte til nettleseren din og blir integrert i nettsiden. Med hjelp av slike programtillegg får Facebook informasjon om at en av våre nettsider er blitt besøkt. Hvis du har logget deg på Facebook kan besøket ditt kobles til din konto på Facebook. Hvis du f.eks. trykker på “Like” eller legger inn en kommentar vil tilsvarende informasjon bli overført også til Facebook og lagret der også.

For å vite mer om formålet med og omfanget av slik datalagring, samt videre behandling og bruk av din informasjon av Facebook og dine rettigheter og eventuelle tiltak for beskyttelse av din informasjon, vennligst les personvernerklæringen til Facebook.